clercq-groepsfoto-team

Ons team van links naar rechts: Caroline van Niekerk – kandidaat-notaris, Cindy Ramdhan – secretaresse, Janbert Heemstra – notaris, Jessica van der Geest – notarisklerk, Doriene van Duin – secretaresse, Saskia Brückner – notarisklerk.

Over ons

Ons team heeft verstand van het opzetten van BV’s en het opstellen van samenwerkingovereenkomsten (joint ventures), de advisering van DGA’s op het gebied van certificering van aandelen, het opzetten van familiefondsen, testamenten en huwelijksvoorwaarden.  Ook op vastgoedgebied heeft het team de nodige ervaring.

U kunt ons inschakelen voor standaardakten, maar wij zijn ook erg goed als een zaak juist niet doorsnee is. Wij hebben een voorliefde voor “specials projects”. Zo hebben wij werknemersparticipatieregelingen ontworpen, woonverenigingen omgezet in VVE’s, transformaties begeleid en realisatieovereenkomsten voor grote projecten opgesteld.

Ons kantoor is laagdrempelig en op service gericht. Wij maken zo nodig afspraken buiten kantooruren en zijn ook per skype en whatsapp bereikbaar.